om os

Hvem er vi

og hvad vil vi

REJSER med mening og indhold


rejs og oplev arrangerer studieture, kurser og rejser for grupper i alle størrelser til spændende rejsemål over hele verden. Vi tilbyder både rejser med fast program og rejser, der er sammensat efter de rejsendes helt egne ønsker med sparring fra os. Desuden lægger vi stor vægt på, at alle får et stort udbytte med hjem såvel med hensyn til indhold med mening og socialt


Den gode rejse med de store oplevelser husker vi lang tid efter, vi er kommet hjem igen. Fordi, vi oplevede en masse spændende, som vi drømte om at se og fordi, vi rejste med en gruppe, som bidrog positivt til at gøre et godt program endnu bedre.


Selvom vi er et nyt navn, har vi mange år på bagen i rejsebranchen. Så vi ved lige præcis hvordan, det er at være hjemme igen efter store oplevelser uden for landets grænser. Med en masse minder, som er nemme at genkalde. Og måske en stak billeder, som vi enten selv har taget eller fik fra de øvrige deltagere. Det kan endda være, vi fik nye venner, som vi gerne vil dele flere rejser med.


Hos rejs og oplev er vi meget optaget af at lave gode rejser - lige fra idé til virkelighed. Rejser, som fungerer og rejser, som giver mening for deltagerne. Hvor vi også kan få et godt grin, en god snak og hygge os.


Pakkerejser - og skræddersyede rejser

Vi laver hvert år flere pakkerejser til blandt andet Sydamerika, USA, Europa, New Zealand og Asien med meget forskelligt indhold. Det er blandt andet:


Landbrugsrejser

Faglige kurser

Kunstrejser

Fotorejser

Turistrejser - natur og kultur


Det er rejser, hvor vi bruger vores kendskab til og interesse i de forskellige rejsemål, vi tilbyder. Men det er slet ikke alle, som finder lige netop de rejser interessante. Derfor tilbyder vi også rejser, der er planlagt sammen med jer, der skal ud at rejse. Så I får lige netop den tur med det indhold, I ønsker. Når vi kender ønskerne, spiller vi ind med vores viden og netværk - og sammen skaber vi turen. Det er ”fra idé til virkelighed”, når det er bedst.


Alle forslag og idéer velkomne

Vi er godt klar over, at det forpligter at bruge sloganet ”fra idé til virkelighed” - det er ikke nok at snakke og vise flotte fotos taget, når solen står højst på himlen med sejlende vatskyer. Det skal også spille, når du/I er taget af sted med alle forventningerne til en god rejse.


Derfor bruger vi meget tid på en omhyggelig planlægning sammen med de mange kontakter, vi har både herhjemme og internationalt.


På den måde laver vi rejser med mening og indhold, som bliver husket!


Velkommen til rejsogoplev

Anne, Helle, Peter, Per, Jørgen, Bøje, Asger, Jens og Niels